Overslaan en naar de inhoud gaan

Orofluido Asia – The zen way of beauty

THE ZEN BEAUTY RITUAL – voor alle pluisvrije haartypes

Buitengewone controle over pluizend haar, elasticiteit en zachtheid

Een verleidelijke mix gebaseerd op gekoesterd Aziatische ingrediënten met een zachte textuur en een heerlijke geur speciaal geformuleerd om de zintuigen te stimuleren . Orofluido Asia is ontwikkeld voor vrouwen met droog, grof, poreus haar die last hebben van kroezen , vooral in vochtige omstandigheden .

  • Zen Control Elixir: Biedt controle over kroezen, flexibiliteit, zachtheid en glans aan je haar. Polijst het oppervlak van het haar en zorgt voor een laag die de cuticula beschermt, de reflectie van licht bevordert en een aanzienlijke verhoging van glans. Bevat een UV-filter om haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Voor alle soorten kroesgevoelig, weerbarstig haar: recht, krullend of golvend. Leave-in behandeling.
  • Zen Control Shampoo: Rijke formule die haar behandelt van aanzet tot punt om mooi, glanzend haar te realiseren. Zorgt voor een zacht, glad gevoel aan het haar terwijl het kroezen controleert en de beheersbaarheid vanhet haar vergroot. Spoelt gemakkelijk uit. Een harmonieuze combinatie van tsubaki (camellia) olie, bamboe en rijst olie. Bevat panthenol, een krachtig ingrediënt dat hydratatie bevordert, de haarschacht voedt en herstelt, haarbreuken voorkomt en gespleten haarpunten vermindert.
  • Zen Control Conditioner: Helpt kroezen controleren en glans vergroot. Bevat hydraterende stoffen die beschadigd haar herstellen en polijst de cuticula. Het verzorgt het haar, waardoor het zacht, glad en soepel is. Helpt ontwarren en verbetert de beheersbaarheid, waardoor het haar makkelijker te stylen is.
  • Zen Control Mask: Een heerlijke, rijke crème die intense verzorging biedt met een gepolijste glans. Intensieve redding voor alle soorten haar die behoefte hebben aan verzorging en herstel.

The magic of the beauty rituals

RITUEEL GEDURENDE DE NACHT – bij beschadigd of onhandelbaar haar

Voor het slapen gaan, Zen Control Elixir royaal en gelijkmatig aanbrengen van middellengte tot punten zodat de olie 's nachts in de haarvezel kan doordringen. In de ochtend, laat het in het haar zitten of was voorzichtig het haar en hoofdhuid met Zen Control Shampoo, herhaal indien nodig.

INTENSIEF RITUEEL – aanvullende behandeling, doe een intensief ritueel eenmaal per week

Breng Zen Control Elixir aan op droog haar voor het wassen. Breng het gelijkmatig van middellengte tot punten en wikkel het haar in een handdoek. Laat gedurende 10 tot 20 minuten inwerken. Dan, was voorzichtig het haar en de hoofdhuid met Zen Control Shampoo en spoel goed uit, herhaal indien nodig. Conditioner aanbrengen op lengtes en punten en zachtjes inmasseren gedurende 2 minuten. Tot slot, goed uitspoelen tot het haar geen product meer bevat.