Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring trends - JUST ME COLLECTION by Jean Marin

De catwalks voor het komende lente-en zomerseizoen vormen ook dit jaar het podium waar de meest uiteenlopende trends de revue passeren gaande van uitgesproken looks met glitters en parels over de steeds weerkerende rode lippen en elektrisch blauwe ogen tot zelfs een gedurfde keuze voor ‘no make-up at all’. Elk van deze trends is uiteraard ook een inspiratiebron voor de wereld van haar, beauty & nagels waarbij wij ons vooral lieten inspireren door de ‘no make-up’ trend. Deze naturelle look ligt dan ook aan de basis voor het ontwikkelen van onze nieuwe “JUST ME” Collectie by Jean Marin.

Een collectie bestaande uit zachte en lichte kleuren waarbij het “natuurlijke” aspect een belangrijke rol speelt en naar voren komt in zowel de kleuren als de structuren.

Een collectie bestaande uit 5 trendy kleuren in semi-permanente nagellak (terug te vinden in ons Easy Polish assortiment) en in gewone Nail Polish aangevuld met 5 natuurlijke wimpers uit ons huidig assortiment.

Onze 3 bestaande kleuren “Virgin Pink”, “White Heaven” en “Pacific Ocean” worden perfect aangevuld met 2 nieuwe kleuren met de romantische namen “My story” en “Destination” om tot een prachtig uitgebalanceerd kleurenpallet te komen.

     

Deze ‘limited edition’ seizoenscollectie werd speciaal ontwikkeld voor komende lente & zomer. Mis deze ‘one shot’ collectie dus zeker niet en kom ze snel ontdekken in 1 van onze Pro-Duo winkels!