Eyelash Strip Natural - Adriana

Deze natuurlijk ogende wimperstrips scheppen in een oogwenk een intense blik. Ze zijn een perfecte aanvulling voor de dagelijkse make-up.
Gebruik
  1. AANBRENGEN 1. Haal de wimperstrip voorzichtig uit de plastieken houder en hou hem op je natuurlijke wimperlijn om te zien of hij past. Snijd indien nodig het teveel af. 2. Breng een dun laagje wimperlijm op de band aan. 3. Kleef de wimperstrip voorzichtig op de huid van je natuurlijke wimperlijn en druk aan. Zorg ervoor dat de strip niet aan je natuurlijke wimpers kleeft en druk de uiteinden goed aan. 4. Druk de wimperstrip aan met het uiteinde van een makeupkwast of een pincet om te garanderen dat hij lang blijft zitten.
  2. VERWIJDEREN 1. Breng oogmake-upremover op oliebasis aan op de band van de wimperstrip zodat de wimperlijm oplost. Ondersteun je huid met je vingers en verwijder voorzichtig de wimperstrip. Begin aan de buitenhoek. 2. Verwijder de gebruikte lijm van de band en plaats de wimperstrip terug in het schaaltje, zodat je hem later kunt hergebruiken.
Kenmerken
  • 100% natuurlijk haar
  • 8 modellen
Advies van een professional

- Breng voldoende wimperlijm aan op de uiteinden van de band om een betere grip te garanderen. - Breng de wimperstrip pas aan nadat je je oogmake-up hebt aangebracht. - Breng indien nodig mascara aan en krul de wimpers vooraleer je de wimperstrips aanbrengt. - Beweeg de wimpers zachtjes op en neer om de band te verzachten vooraleer je de wimperstrip aanbrengt. - De strip kan één dag lang gedragen worden. Verwijder hem vooraleer je gaat slapen. - De wimperstrip is herbruikbaar als je er voorzichtig mee omgaat. Nadat je de strip hebt verwijderd, plaats je hem terug in de houder zodat de wimpers hun vorm behouden. Zorg ervoor dat alle gebruikte wimperlijm is verwijderd.