Kleuring Lumineuse Intense

Natuurlijk kleurresultaat met een intense glans.
Gebruik
  1. Mix: ratio 1+1
  2. Giet in een niet-metalen kom of shaker 60 ml oxycrème en 60 ml haarkleuring van Lômé Paris.
  3. Meng goed tot een homogene, gladde massa. Opmerking: de kleur van het mengsel beïnvloedt het uiteindelijke kleurresultaat niet. Sommige tinten kunnen een donker uitzicht geven aan het haar tijdens de inwerktijd. Dit verdwijnt echter bij het spoelen.
  4. STAP 1: Aanbrengen Breng aan met een borstel op droog, ongewassen of lichtjes vochtig haar.
  5. STAP 2: Inwerktijd De inwerktijd is 30 minuten en kan variëren naargelang de graad van de initiële tint. Voor resistente haartypes, kunt u de inwerktijd verlengen tot 45 minuten.
  6. STAP 3: Emulgeren en spoelen Emulgeer zorgvuldig voor het spoelen. Spoel grondig tot het water helder is en was dan het haar met een shampoo voor na de kleuring.
Kenmerken
  • Met 65 tinten, onderverdeeld in 11 kleurfamilies, is Lômé Paris een compact gamma dat de kapper veel creatieve mogelijkheden biedt sinds alle kleuren onderling kunnen gemengd worden.
  • Elke kleurtube Lômé Paris bevat 100ml product, dat minstens 2 applicaties garandeert, een zeer gunstig voordeel voor de kapper: ‘Once the price, twice the size’.
  • Betrouwbare, langdurige kleurresultaten en bovenal ook zeer eenvoudig in gebruik. 'A touch of luxury,' want Lômé Paris komt in een zeer luxueuze verpakking.