Pro-Duo NV is een internationale distributeur (groot- en kleinhandel) van professionele kappers- en schoonheidsproducten, met meer dan 200 Hair & Beauty stores voor kappers en schoonheidsspecialisten in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland.

 

Pro-Duo maakt deel uit van de groep Sally Beauty Holdings, Inc. (NYSE: SBH), een internationale distributeur van professionele schoonheidsproducten, met een jaaromzet van $3.6 miljard.

Met de dochterondernemingen Sally Beauty Supply en Beauty Systems Group, verdeelt Sally Beauty Holdings, Inc. zijn producten in meer dan 4.700 stores, gespreid over de VS, UK, Canada, Puerto Rico, Mexico, Chili, België, Frankrijk, Ierland, Spanje, Duitsland en Nederland.

Hair & Beauty stores

De Hair & Beauty stores bieden meer dan 5.000 kappers-, huid- en nagelproducten aan via professionele merken zoals L'Oréal, Schwarzkopf, Wella, Tigi, alsook een uitgebreide selectie exclusieve merken zoals Phytodess, Osmo, Jean Marin, XP100, Proxelli en Wunderbar.

Kappers, schoonheidsspecialisten en nagelstylistes genieten van de groothandelsprijs en deskundig advies. Meer dan 5.000 producten, ingedeeld in verschillende categorieën, staan tot uw beschikking.

Gemakkelijk en ontspannen winkelen dankzij het unieke Cash & Carry concept.

  • Enkel kopen wat u nodig hebt en genieten van de groothandelsprijs dankzij de professionele Pro-Duo kaart.

  • Meer dan 190 stores in Europa: de beste prijzen gegarandeerd!

  • Sterke, unieke promoties en evenementen.

  • Flexibele openingsuren.

  • Deskundig geschoolde medewerkers.

 

Pro-Duo Full Service

Naast de cash & carry winkels in België, komt Pro-Duo naar u toe.

Met Pro-Duo Full Service kiest u voor een stap verder: een conceptuele service, volledig op maat. Professionele producten, sterke merken, opleiding, professioneel advies en ondersteuning zijn een aantal belangrijke sleutelwoorden die samenvatten waar de aanpak van Pro-Duo Full Service voor staat.