Orofluido is geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van oude tradities. Laat je betoveren door het mysterie van ambergeur en voel de fascinatie voor de kostbaarste natuurlijke oliën. Orofluido, een complete lijn van haarverzorging- en stylingproducten.

Arganolie. Vloeibaar goud voor het haar.

Arganolie wordt al eeuwenlang gebruikt door Berbervrouwen vanwege de ongelofelijke cosmetische eigenschappen. De olie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren en de samenstelling ervan lijkt op die van de huid. Arganolie versterkt het haar en maakt het extreem luchtig en ongelofelijk zacht.

Cyperusolie, het gevoel van zuivere zijde.

Een van de schoonheidsgeheimen van de legendarische koningin Cleopatra was een behandeling op basis van cyperusolie. De cyperus is een plant die al meer dan 4000 jaar wordt geteeld. De ingrediënten van deze plant bieden een natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen. De olie maakt het haar zacht en geeft volume. Het haar blijft handelbaar, glad en soepel.

Lijnzaadolie. Directe glans.

De zaden van de vlasplant zijn de bron van deze kostbare olie die de haarschubben sluit en verzacht. De olie zorgt voor uniformiteit en controle. Het haar vangt en reflecteert het licht met als resultaat een spectaculaire glans.