Proxelli – Professionele elegantie

Met de professionele elektrische apparaten van Proxelli style je elke coupe in een handomdraai. Of je nu werkt met de Proxelli ergonomische haardrogers, tondeuses met regelbare kniplengtes of stijltangen met krulfunctie: alle toestellen zijn uitgewerkt tot in het kleinste detail, ontworpen voor en uitgetest door professionele kappers. En dat voel je.

Proxelli brengt met zijn toestellen de perfecte balans tussen professionaliteit en elegantie. Krachtige, efficiënte motoren worden moeiteloos gecombineerd met handige en lichte formaten voor langdurige handarbeid. Elk ontwerp focust steevast op de specifieke noden van de professionele kapper. Zo bieden de extra lange snoeren en geluidsdempende technologie de nodige creatievrijheid en het gewenste comfort voor het betere werk. Het is dan ook niet toevallig dat Proxelli al 15 jaar lang “hofleverancier" is bij Pro-Duo.

Maak kennis met het complete Proxelli gamma en werk dag in dag uit zonder zorgen. Bovendien krijg je bij Proxelli 1 jaar garantie op alle toestellen.