Al meer dan 70 jaar is RefectoCil wereldwijd een toonaangevend merk voor professionele wimper- en wenkbrauwverf. RefectoCil zorgt voor prachtige, lange, donkere en dikke wimpers en accentueert de wenkbrauwen.

RefectoCil streeft al vanaf dag één twee doelstellingen na:

Voor onze gebruikers – haarstylisten, schoonheidsspecialisten en make-up artists – willen we een sterke en betrouwbare partner zijn, met een succesverhaal dat is gestoeld op kwaliteit, innovatie en het best mogelijke aanbod wenkbrauw- en wimperverf. We willen ook verzekeren dat uw klanten nog meer tevreden zijn over uw behandeling, die “het beste in hun ogen naar boven brengt”.

Voor de klanten van onze gebruikers willen we het principe van de holistische schoonheid op de voorgrond plaatsen. Niet alleen de huid en het haar, maar ook de ogen zorgen voor expressie. Lange, dikke en glanzende wimpers accentueren de blik heel doeltreffend. Gevoede, prachtig gevormde en geaccentueerde wenkbrauwen omkaderen het gezicht perfect en zijn momenteel een 'must-have'. Het spreekt voor zich dat RefectoCil elke vrouw een natuurlijke schoonheid wil geven, de klok rond, zonder gebruik van make-up. De producten van RefectoCil garanderen dit effect tot 6 weken lang.