Vind een antwoord in de lijst hieronder.

Als u geen antwoord op uw vraag vindt, kunt u hier contact met ons opnemen.

Wat zijn de openingsuren van de Pro-Duo Hair & Beauty shops? 

Klik hier wanneer u de openingsuren van een shop zoekt.

Ik ben noch kapper, noch schoonheidsspecialist(e). Kan ik ook bij Pro-Duo aankopen?

Ook als consument bent u van harte welkom in onze Pro-Duo Hair & Beauty shops, waar u ook een groot deel van onze producten kan kopen. 
Echter, als eindgebruiker betaalt u de consumentenprijs. Pro-Duo beschermt op deze manier zijn professionele klanten (kappers en schoonheidsspecialisten) die eveneens producten doorverkopen aan de eindgebruiker in het salon.

Ik ben een professional en wil graag klant worden? Wat moet ik hiervoor doen?

Klant worden bij Pro-Duo is eenvoudig.  Ga langs bij uw dichtsbijzijnde Pro-Duo Hair&Beauty shop (klik hier voor een overzicht van alle shops) en laat u registeren als nieuwe professionele klant. 
Het spreekt voor zich dat u moet kunnen bewijzen dat u een professional bent (actief in haartooi- of schoonheidszorg) aan de hand van een diploma, een inschrijvingsbewijs van uw opleiding of een inschrijvingsbewijs van uw zaak in het handelsregister. 
Na aflevering van dit bewijs ontvangt u meteen uw professionele klantenkaart, waarna u meteen geniet van de speciale groothandelsprijs. Via deze klantenkaart ontvangt u ook ons maandelijks magazine waarmee u steeds op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen en promoties.

Ik zou graag een Pro-Duo cataloog ontvangen

Gezien het zeer uitgebreide gamma van merken en producten en de voortdurende veranderingen en evolutie ervan, kiest Pro-Duo ervoor geen standaardcataloog of productbrochures te maken. We raden u aan uw dichtstbijzijnde Pro-Duo te bezoeken waar u al onze producten en promoties zal ontdekken. Klik hier om de dichtsbijzijnde shop te vinden.

Ik wens een prijslijst van uw producten te ontvangen.

Pro-Duo communiceert zijn prijzen enkel in de shops. We raden u aan uw dichtstbijzijnde Pro-Duo te bezoeken waar u al onze producten en promoties zal ontdekken. Klik hier om de dichtsbijzijnde shop te vinden.

Binnenkort start ik een nieuwe zaak of ik wens over te schakelen naar één van Pro-Duo's merken. Wat kan Pro-Duo hierin voor me betekenen?

Pro-Duo is een betrouwbare partner en kan u op verschillende manieren helpen. We raden u aan een afspraak te maken met één van de shop managers. Zij/hij zal u graag een offerte opmaken en al uw vragen beantwoorden. Klik hier om de dichtsbijzijnde shop te vinden.

Kan ik producten bestellen via telefoon/internet? 

Op dit moment bestaat deze service niet in België. Wij geven de voorkeur aan een professioneel onthaal in de winkel.