Het nagelassortiment van JEAN MARIN staat in het teken van prachtige nagels en is ideaal voor nagelstylistes die op zoek zijn naar producten van uitzonderlijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Evolutie, ervaring, inspiratie… dit assortiment vertrekt van een moderne visie op het vlak van innovatie en professionele expertise. Met zijn tien jaar ervaring houdt het merk de vinger aan de pols van de technologische evoluties.

Het bestaat uit een uitgebreid assortiment van producten voor de professionele nagelstyliste: nagellak, UV-gels, soak-off gels, gelnagellak, acrylnagels, nailart, materiaal en professionele accessoires.

Het nagelassortiment van JEAN MARIN, dat is: Hoogwaardige kwaliteit binnen handbereik met revolutionaire, gemakkelijk aan te brengen texturen die de soepelheid en flexibiliteit van de nagels behouden.

Kwaliteit en knowhow met een optimaal respect voor de nagels en de huid. Innovatieve producten en kleuren met een perfecte afwerking en langdurige dekking.

JEAN MARIN volgt de trends op de voet en lanceert elk nieuw seizoen twee trendy collecties kleurgels, nailart en nagellak, om te voldoen aan de creatieve verlangens van alle vrouwen.