WELLA KLEURING

133 jaar expertise en innovaties. Sinds jaren zijn we onophoudelijk blijven innoveren en blijven we nieuwe producten aanbieden waardoor u een werkelijk expert op vlak van kleur wordt. Met innovaties zoals Illumina Color, Color.id of Koleston Perfect innosense, kiest u om te werken met Wella Professionals kleuringen en hebt u de garantie van steeds een creatieve oplossing bij de hand te hebben in uw salon.

WELLA CARE & STYLING

Vind de unieke Microlight Complex technologie van Illumina Color terug in de Brilliance Shampoos. Het geeft aan gekleurd haar een lichtgevende glans en dit vanaf de eerste wasbeurt.
Stimuleer de zintuigen van uw klanten dankzij de 6 aangepaste gamma‘s van Wella Professionals:
voor gekleurd haar, voor gekleurd haar met mèches, voor droog en beschadigd haar, voor rijper haar, voor haar dat blootgesteld wordt aan de zon of voor haar met een gevoelige hoofdhuid.
Geef uw klanten een perfecte look met de stylingsproducten van Wella Professionals, ontwikkeld voor elke fase van uw styling: Fase WET, om uw creatie op te bouwen. Fase DRY, om uw creatie vorm te geven en fase FINISH, om uw creatie te fixeren.

TRENDS & INSPIRATIE

Onze kennis, knowhow en jarenlange ervaring stelt ons in staat om volledig up-to-date te zijn met de trends in de mode- en kapperswereld. Verder organiseren wij elk jaar prestigieuze evenementen zoals de Trend Vision Award, de Wella Show en talrijke regionale manifestaties.